Business Construct

Remon Vos, proprietarul celui mai mare dezvoltator logistic din România, CTP: Ajungem la 3 mil. mp în România în 2024

Remon Vos, CEO şi fondator al CTP

Remon Vos, CEO şi fondator al CTP

Autor: Bogdan Alecu

03.04.2024, 10:30 164

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprie­tar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa după suprafaţa închiriabilă (GLA), ajunge la 3 mil. mp de spaţii logistice în România în 2024, pe fondul achiziţiei portofoliului Globalworth dar şi al proiectelor în construcţie.

„Anul acesta intenţionăm să atingem 3 milioane mp de suprafaţă închiriabilă numai în România. Bucureştiul reprezintă activita­tea noastră principală, dar şi activi­tăţile din toate marile oraşe regionale. Voi fi alături de dumneavoastră şi voi continua să susţin afacerile pe care le facem în această ţară frumoasă. Bine aţi venit la CTP!“, a scris pe Linkedin Remon Vos, CEO-ul şi fonda­torul CTP, într-o postare. În prezent CTP are un portofoliu de 2,6 mil. mp în România, la care se adaugă 270.000 mp din portofoliul industrial al Globalworth şi încă 200.000 mp de centre industriale în construcţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO