Business Construct

Lemacons Galaţi, o firmă care a fost respinsă de la ajutor de stat, vrea să facă o fabrică de elemente prefabricate pentru infrastructură în Brăila

Lemacons Galaţi, o firmă care a fost respinsă de la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.04.2023, 00:07 8123

Lemacons, o companie de construcţii din Galaţi al cărei dosar în vederea accesării unui ajutor de stat a fost respins, intenţionează să facă o unitate de producţie pentru elemente prefabricate în judeţul Brăila. Investiţia va merge mai departe chiar şi în lipsa ajutorului de stat, au spus reprezentanţii companiei într-un răspuns la solicitarea ZF.

„Vom implementa planul pe care ni l-am propus, cu sau fără sprijinul guvernului. La evaluarea planurilor de afaceri ar trebui să conteze utilitatea şi impactul activităţii care se doreşte a fi dezvoltată de către solicitant la nivel naţional.“ Planul companiei este să construiască o hală cu două linii de producţie a elementelor prefabricate de câte 100 de metri fiecare în comuna Vădeni din judeţul Brăila. Tot acolo, Lemacons ar putea produce elemente tipizate precum cămine de beton, capace din beton armat, rigole de scurgere a apelor.

Lemacons se numără printre cele peste 80 de companii cărora le-a fost refuzat ajutorul de stat de către Ministerul de Finanţe.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO