Business Construct

Iulius Group: În 2021 vom continua investiţiile din Iaşi şi Timişoara. Vrem să menţinem ritmul de dezvoltare

Sebastian Mahu head of asset management la Iulius

Sebastian Mahu head of asset management la Iulius

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.01.2021, 09:00 1157

Iulius Group, dezvoltatorul imo­biliar deţinut de omul de afaceri Iulian Das­călu, estimează un impact con­siderabil al pandemiei asupra veniturilor de anul trecut, însă spune că merge mai departe cu pla­nurile de dez­voltare.

„Luăm în cal­cul diferite sce­narii, evoluţia pan­demiei fiind în con­tinuare un factor di­namic, cu un impact real, puternic şi greu de anticipat asupra mediului de business. Investiţional, ne propunem să men­ţinem ritmul de dez­voltare a proiectelor, răspunzând unei cereri concrete a pieţei. Vom continua investiţiile din Iaşi şi Timişoara pe zona de office (Palas Campus, respectiv UBC 0), dar şi în proiectele deja anunţate pe zona de retail“, spune Sebastian Mahu, head of asset manage­ment la Iulius.

Proiectul Palas din Iaşi trece acum printr-un proces de extindere, care presupune livra­rea a 60.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri în următorii cinci ani. Cumulat cu spa­ţiile existente deja, Palas va ajun­ge la o suprafaţă de peste 135.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A. Iulius continuă şi construcţia UBC 0, care va fi, după finalizare, cea mai înaltă clădire de birouri din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO