Business Construct

Francezii de la ASA CONS nu se aşteaptă la creşteri în 2015

Francezii de la ASA CONS nu se aşteaptă la creşteri...

Autor: Laurentiu Cotu

04.12.2014, 00:06 177
Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, judeţul Cluj, parte a grupului francez Consolis, estimează pentru anul viitor o cifră de afaceri de aproximativ 62 de milioane de lei (14 mil. euro), la acelaşi nivel cu 2014, an în care vânzările au crescut însă cu 40% faţă de 2013.
 
„Pentru 2015 ne-am propus un buget undeva în jurul aceleiaşi valori, de 14 milioane de euro, însă cu o profi­tabilitate îmbunătăţită a indicatorilor specifici activităţii noastre. În baza experienţelor noastre anterioare şi a evoluţiei pieţei de profil din ultima perioadă, suntem destul de încrezători că este o estimare realistă şi echi­librată“, a declarat Bogdan Bulgaria, ge­neral manager al ASA CONS şi ASA Epitoipari Hungary.
 
Bulgaria spune că în acest an au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epi­toi­pari KFT în cadrul  ASA CONS, a cărei activitate este coordonată în pre­zent în totalitate de mana­ge­men­tul local. Astfel, această opera­ţi­une du­ce la peste 350 de angajaţi. În pre­zent, ASA CONS are circa 170 de angajaţi.
 
Printre proiectele în care ASA CONS a fost implicată anul acesta se află Shopping Center Târgu-Jiu, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI, sau fabrica de prelucrare a lemnului de la Reci, judeţul Covasna, a austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer. De asemenea, anul acesta printre clienţii companiei s-au numărat producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare, Dedeman, Penny Market, Lidl sau Kaufland.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO