Business Construct

Dezvoltatorul unei clădiri de birouri din Centrul Vechi cere 20 euro/ mp, aproape dublu faţă de Pipera

Clădirea de birouri din str. Lipscani are drept chiriaş la parter o sucursală a băncii Raiffeisen

Clădirea de birouri din str. Lipscani are drept chiriaş la parter o sucursală a băncii Raiffeisen

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.05.2017, 00:05 649

Un imobil de birouri aflat la intrarea în Centrul Vechi din Capitală caută chiriaşi pentru o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, la ultimul etaj. Clădirea are deja un chiriaş la parter, şi anume, o unitate bancară a Raifeissen, care ocupă 500 de metri pătraţi.

 
„Preţul pentru spaţiul de închiriat este de 20 de euro pe metru pătrat. Am avut în trecut chiriaşi pasageri, care fie şi-au schimbat obiectul de activitate şi au avut nevoie să se mute, fie au dat faliment. Unul dintre chiriaşi a avut acolo un laborator medical“, spune Alexandru Gherasim, proprietarul clădirii.
 
El spune că aceasta este singura sa investiţie în imobiliare, realizată pe persoană fizică, şi nu a dorit să precizeze valoarea proiectului. La o suprafaţă totală de 250 de metri pătraţi, înseamnă că valoarea medie a chiriei pentru spaţiul liber din clădirea din Centrul Vechi este de circa 5.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO