Business Construct

Daniel Piţurlea a ajuns la afaceri de 390 mil. lei cu grupul din construcţii Concelex, care lucrează la stadioanele Steaua şi Rapid. „Am diversificat portofoliul de clienţi, pentru a diminua riscurile din piaţă“

ANTREPRENORI LOCALI

♦ În prezent, printre proiectele la care lucrează Concelex, se regăsesc trei ansambluri rezidenţiale – Parcului, Arbo şi Colina Lac, stadioanele Steaua şi Rapid, centrala nucleară de la Cernavodă - proiect câştigat anul acesta, mai multe contracte de reabilitare termică a blocurilor în trei sectoare din Bucureşti, câteva lucrări de dezvoltare a structurii de învăţământ şi proiectele din Germania şi Austria.

Concelex, grupul de construcţii din Bucureşti, controlat de omul de afaceri Daniel Piţurlea, continuă să-şi dezvolte por­tofoliul cu lu­crări în străi­nă­tate, având în de­ru­lare proiec­te în Germania şi Austria, în pa­ra­lel cu cele din România. Toate aces­tea au dus afacerile companiilor din grup la aproape 390 de milioane de lei în trecut.

„Anul 2019 a fost un an bun, în care s-au cules roadele activităţii de ofertare şi ale participării la cât mai multe con­cursuri de licitare în anii anteriori, 2017 şi 2018. Aşadar, având mai multe con­tracte câştigate, compania a reuşit să-şi du­bleze cifra de afaceri. Ca urmare, cifra de afaceri pe grupul Concelex s-a apro­piat de 390 de milioane de lei în 2019“, spune Daniel Piţurlea, antre­pre­no­rul care con­trolează compania Con­ce­lex, cu un pachet de 99,5% din acţiuni. Restul de 0,5% sunt deţinute de Ana Bucur, potrivit datelor de pe site-ul Confidas.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.