Business Construct

Danezii de la Rockwool au trecut de la pierderi la profit în România şi şi-au majorat afacerile cu 60% în 2022, până la 278 mil. lei

Danezii de la Rockwool au trecut de la pierderi la profit...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.07.2023, 17:30 205

La începutul acestui an, reprezentanţii Rockwool spuneau că se gândesc să instaleze o linie nouă de producţie în Prahova, ceea ce ar duce la dublarea capacităţii existente.

Producătorul danez de vată minerală Rockwool, care are o fabrică în judeţul Prahova, a obţinut în 2022 o cifră de afaceri de 278 de milioane de lei pe piaţa locală, potrivit informaţiilor transmise în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023. Faţă de anul precedent, avansul este de 59%.

În ceea ce priveşte profitul, acest indicator a fost de 6,3 milioane de lei, compania înregistrând pierderi în anii anteriori. Numărul de angajaţi de la fabrica din Ariceştii Rahtivani şi din birourile de la Bucureşti a ajuns la 178, în uşoară creştere faţă de 2021.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO