Business Construct

Cum renaşte bulevardul Regina Elisabeta din Bucureşti, căzut în dizgraţie: „Ne aşteptăm ca în următorii cinci-zece ani zona să redevină un punct important de întâlnire în oraş“

Din punct de vedere comercial, spun consultanţii imobiliari, bulevardul Regina Elisabeta se bucură de un potenţial mare, încă neconsumat.

Din punct de vedere comercial, spun consultanţii imobiliari, bulevardul Regina Elisabeta se bucură de un potenţial mare, încă neconsumat.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.09.2023, 12:42 1044

În zonă, chiriile variază în funcţie de dimensiunea spaţiului, o unitate prime, de pildă, cu o suprafaţă de 100-150 de metri pătraţi, putând fi ocupată cu un preţ de 45-50 de euro pe metru pătrat pe lună plus TVA.

Bulevardul Regina Elisabeta, una dintre cele mai mari artere centrale ale Capitalei, lăsată în paragină în ultimii ani, renaşte de câteva luni cu ajutorul micilor antreprenori care au ales să se ancoreze acolo cu magazine sau localuri specializate în vin, în produse culinare sau cafea.

Din punct de vedere comercial, spun consultanţii imobiliari, bule­vardul Regina Elisabeta se bucură de un potenţial mare, încă neconsumat.

„Bulevardul are un grad de ocupare ridicat comparativ cu alte zone centrale ale oraşului, în special datorită proximităţii faţă de Calea Victoriei şi de Piaţa Universităţii. Deşi în lunile imediat următoare perioadei de lockdown, când turismul a scăzut drastic, am observat anumite businessuri care au decis să închidă unităţile din zonă, spaţiile vacante s-au închiriat rapid, iar nou-veniţii sunt mulţumiţi de performanţele obţinute“, spune Mădălina Sava, retail occupiers consultant în cadrul companiei de consultanţă imobiliară CBRE România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO