Business Construct

Bistriţenii de la Politub aşteaptă afaceri în creştere cu 30%

Bistriţenii de la Politub aşteaptă afaceri în...

Autor: Laurentiu Cotu

09.12.2014, 00:05 301
Producătorul de ţevi din po­lietilenă Politub, parte a grupului Tera­plast, mizează în acest an pe o creştere cu peste 30% a afacerilor, susţinută de lucrările în domeniul infrastructurii de apă şi de proiectele de irigaţii.
 
Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de circa 57,7 mil. lei (13 mil. euro), iar în primul semestru din acest an a realizat afaceri de 35,5 mil. lei (8 mil. euro), în creştere cu aproximativ 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
„Creşterea obţinută în primul semestru s-a datorat intrării ca furnizor pe proiectele din domeniul irigaţiilor, începerii timpurii a lucrărilor în infrastructura de apă, dar şi necesităţii de închidere a proiectelor cu finanţare exigibilă până la final de 2014. Estimăm că vom finaliza anul 2014 cu o creştere de peste 30% faţă de anul precedent“, a declarat pentru ZF Transilvania Alexandru Tăbăran, directorul general al Politub.
 
Compania produce ţevi din polietilenă, de medie şi înaltă den­sitate, pentru reţelele de transport şi distribuţie a apei, gazelor naturale, dar şi pentru telecomunicaţii sau irigaţii. Politub este unul dintre principalii jucători de pe piaţa de ţevi din polietilenă, cu o cotă de 18%, având clienţi diverse companii din domeniul construcţiilor de reţele edilitare şi al reţelelor de telecomunicaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO