Burse - Fonduri mutuale

Iulian Cîrciumaru, Holde Agri Invest: Văd probleme în ceea ce priveşte atragerea de capital după listarea la Bursă. Este anormal să dureze atât de mult

Iulian Cîrciumaru, preşedinte al Holde Agri Invest: În continuare, mă aştept să vedem rezultate destul de mixte pentru jucătorii din agricultură.

Iulian Cîrciumaru, preşedinte al Holde Agri Invest: În continuare, mă aştept să vedem rezultate destul de mixte pentru jucătorii din agricultură.

Autor: Eduard Ivanovici

10.11.2022, 07:22 584

Eforturile de îmbunătăţire a Bursei de Valori Bucureşti ar trebui în­dreptate, pe viitor, asupra proce­se-lor propriu-zise de atragere de ca­pi­tal, consideră Iulian Cîrciumaru, pre­şedinte al Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), companie românească ce exploatează terenuri agricole.

„Listarea în sine nu a fost problematică. Unde văd eu probleme este la atragerea de capital ulterior listării. Noi suntem la a treia rundă de atragere de capital. Este anormal să dureze atât de mult“, a spus Iulian Cîrciumaru în cadrul unui eveniment al ZF.

Pe 25 octombrie Ziarul Financiar a organizat conferinţa „ZF Piaţa de capital 2022 - Bursa de la Bucureşti, oportunităţile care se deschid după trecerea crizei“, eveniment unde actori din piaţa de capital au punctat soluţii pentru dezvoltarea BVB şi pentru o mai bună poziţionare a portofoliului în actualul context inflaţionist.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO