Iulian Cîrciumaru, Holde Agri Invest: Văd probleme în ceea ce priveşte atragerea de capital după listarea la Bursă. Este anormal să dureze atât de mult

Autor: Eduard Ivanovici 10.11.2022

Eforturile de îmbunătăţire a Bursei de Valori Bucureşti ar trebui în­dreptate, pe viitor, asupra proce­se-lor propriu-zise de atragere de ca­pi­tal, consideră Iulian Cîrciumaru, pre­şedinte al Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), companie românească ce exploatează terenuri agricole.

„Listarea în sine nu a fost problematică. Unde văd eu probleme este la atragerea de capital ulterior listării. Noi suntem la a treia rundă de atragere de capital. Este anormal să dureze atât de mult“, a spus Iulian Cîrciumaru în cadrul unui eveniment al ZF.

Pe 25 octombrie Ziarul Financiar a organizat conferinţa „ZF Piaţa de capital 2022 - Bursa de la Bucureşti, oportunităţile care se deschid după trecerea crizei“, eveniment unde actori din piaţa de capital au punctat soluţii pentru dezvoltarea BVB şi pentru o mai bună poziţionare a portofoliului în actualul context inflaţionist.