Bănci și Asigurări

ZF Bankers 2023. Eleni Skoura, ING Bank România: Digitalizarea nu este despre cine este mai rapid sau mai lent. Este un joc de îmbunătăţire constantă

Eleni Skoura, deputy CEO & head of Retail Banking, ING Bank România

Eleni Skoura, deputy CEO & head of Retail Banking, ING Bank România

Autor: Alex Ciutacu

26.09.2023, 17:15 79

Digitalizarea şi extinderea accesului la produse bancare prin canale digitale este un proces de cursă lungă care presupune o îmbunătăţire continuă, a explicat Eleni Skoura, deputy CEO & head of Retail Banking la ING Bank România, în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit 2023.

„Nu este despre cine este mai rapid sau cine este mai lent, pentru că noi am lansat primul digital onboarding loan în 2016 şi acum toată lumea oferă asta şi unii poate au un proces mai bun decât al nostru. Este un joc de îmbunătăţire şi avem o competiţie foarte bună care face multe eforturi să ducă piaţa mai departe“, a menţionat ea la evenimentul care s-a desfăşurat spre finalul lunii iunie.

ING Bank este una dintre băncile din piaţa locală care au dat tonul în digitalizare şi în adopţia canalelor digitale în relaţia cu clienţii, însă în ultimii ani şi restul băncilor au făcut paşi importanţi. „Eu sunt foarte mândră de sistemul bancar românesc. Oriunde mergem suntem văzuţi ca inovatori, ca o piaţă care merită menţionată oriunde eşti“.

Skoura a discutat în cadrul summi­tului organizat în vară şi despre aşa-numitul softlanding de care pare să dea dovadă economia, întrucât recesiunea aşteptată de piaţă nu a venit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO