Bănci și Asigurări

Recrutare surpriză: După ce a lucrat la EY şi la UiPath, Andreea Mihnea devine chief people officer la First Bank

Andreea Mihnea, chief people officer la First Bank:

Este un context special, influenţat pe de-o parte de procesele de transformare prin care trece First Bank, dar şi de situaţia generată de pandemie, pe de altă parte. Transformarea digitală este, de fapt, o metamorfoză care implică întreaga organizaţie.

Andreea Mihnea, chief people officer la First Bank: Este un context special, influenţat pe de-o parte de procesele de transformare prin care trece First Bank, dar şi de situaţia generată de pandemie, pe de altă parte. Transformarea digitală este, de fapt, o metamorfoză care implică întreaga organizaţie.

Autor: Claudia Medrega

18.06.2020, 09:30 1114

Andreea Mihnea s-a mutat la First Bank în funcţia de chief people officer, după ce anterior a lucrat timp de şapte ani la com­pania de consultanţă şi audit EY şi pentru o pe­rioadă scurtă la UiPath.

Ea o înlocuieşte pe Gabriela Constantinescu, care părăseşte First Bank după aproape 20 de ani de activitate.

Andreea Mihnea are peste 20 de ani de ex­perienţă în resurse umane, activând ca mana­ger, consultant intern şi facilitator în ca­drul companiilor în care a lucrat. Ea are ex­pertiză în dezvoltarea organizaţională, trans­for­mare culturală, planificare strate­gică, pre­cum şi în dezvoltarea liderilor, managementul ta­lentelor şi coaching. A coordonat echipe na­ţionale şi regionale, în diverse configuraţii şi sectoare de activitate (servicii financiare şi profesionale, con­sultanţă IT, bunuri de larg consum), potrivit informaţiilor transmise de First Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO