Bănci și Asigurări

Laura Mihai, Director Clienţi Mari, CEC Bank: În ultimii 2 ani am observat pe zona creditării corporate că este o temporizare a proiectelor de mare anvergură. Vorbesc de proiecte de ordinul zecilor de milioane de euro, însă, am observat de asemenea un interes constant pentru proiecte de retehnologizare, digitalizare şi de eficienţă energetică

ZF/CEC Bank Investiţi în România - Craiova

Laura Mihai, Director Clienţi Mari, CEC Bank: În...

Autor: Mircea Nica

03.11.2022, 18:47 243

În ultimii doi ani s-a observat o temporzare a proiectelor de mare anvergură, de ordinul zecilor de milioane de euro, dar şi un interes crescut pentru proiecte de retehnologizare, digitalizare şi de eficienţă energetică, a spus Laura Mihai, Director Clienţi Mari, CEC Bank, în cadrul Conferinţei ZF Investiţi în România, un proiect al Ziarului Financiar şi CEC Bank, organizată la Craiova.

“În ultimii 2 ani, ce am observat pe zona creditării corporate, a fost temporizare a proiectelor de mare anvergură. Vorbesc de proiecte de ordinul zecilor de milioane de euro, însă, am observat un interes constant pentru proiecte de retehnologzare, digitalizare şi de eficienţă energetică. Toate aceste elemente sunt extrem de importante pentru că aduc beneficii afacerilor.

Aş face referire şi trimitere la programele guvernamentale care sunt în derulare acum şi două dintre ele au ca şi cheltuială elgibilă, proiectele de eficienţă energetică şi digitalizare”, a spus Laura Mihai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO