Bănci și Asigurări

ING Asigurări închide centrul regional de servicii de la Cluj deschis anul trecut

ING închide centrul regional de servicii de la Cluj deschis anul trecut

Autor: Liviu Chiru

23.03.2011, 13:30 92

Olandezii de la ING Asigurări au decis să renunţe la centrulregional de servicii de la Cluj, care asigura de anul trecut oparte din funcţiile departamentelor IT, financiar şi de operaţiunipentru companiile de asigurări ale grupului din regiune.

Decizia a venit ca urmare a schimbării strategiei diviziei deasigurări, care a renunţat la centralizarea operaţiunilor, înfavoarea flexibilizării serviciilor.

Planurile iniţiale prevedeau ca numărul angajaţilor să ajungă la400 anul acesta, urmând să crească spre 1.000 de persoane în2013.

"Realizăm că această decizie îi afectează în special peangajaţii noştri din centrul de servicii din Cluj-Napoca. Suntemdedicaţi să îi sprijinim în mod activ în găsirea unui loc de muncăsau în relocarea lor", spune David Knibbe, CEO al ING InsuranceCentral and Rest of Europe (CRE).

Reprezentanţii grupului precizează că decizia de renunţare lacentrul de servicii de la Cluj nu va afecta prezenţa ING Asigurăriîn regiune şi nici operaţiunile bancare sau de asigurări ale ING înRomânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO