Bănci și Asigurări

Florin Şandor are undă verde de la BNR să preia funcţia de director adjunct, şef pe corporate, la Intesa Sanpaolo Bank

Florin Şandor este membru al echi­pei de ma­nage­­ment Intesa Sanpaolo Bank din 2014

Florin Şandor este membru al echi­pei de ma­nage­­ment Intesa Sanpaolo Bank din 2014

Autor: Claudia Medrega

07.10.2016, 00:04 749
Florin Şandor a primit aprobarea de la banca centrală pentru a prelua funcţia de director ge­neral adjunct, şef al Diviziei Corpo­rate din ca­drul Intesa Sanpaolo Bank, filiala locală a unuia din­tre cele mai mari grupuri bancare din Italia.

În prezent, strategia Intesa Sanpaolo Bank se concentrează pe dez­vol­tarea businessului pe segmentele corporate şi IMM, cu o pre­zen­ţă dis­cretă pe partea de retail.

Din poziţia de şef al Diviziei Cor­porate, Şandor coordonează şi super­vi­zea­ză departa­mentul Corporaţii Naţio­na­le şi Clienţi In­stitu­ţio­nali, departa­men­tul Clienţi Multina­ţio­nali şi Departamentul Pro­duse Bancare Corporate.

„Ne concentrăm cu prioritate pe pro­movarea managerilor şi profesioniştilor români din cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank. Am încredere că actuala echipă de management a Intesa Sanpaolo Bank va pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu şi lung ale grupului Intesa San­paolo pe piaţa locală“ a declarat Marco Capellini, director general la Intesa Sanpaolo Bank. Prin aceas­tă afirmaţie CEO-ul Intesa reafirmă inten­ţia ita­lie­nilor de a rămâne pe piaţă după spe­cu­la­ţiile apărute în ultimii ani privind o even­tuală de­ci­zie strategică de retra­ge­re din România în con­di­ţiile în care ban­ca nu are o masă critică de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO