Bănci și Asigurări

Ayla Mengazi îşi continuă drumul ca director general adjunct la BRD Asigurări de Viaţă

Ayla Mengazi îşi continuă drumul ca director general...

Autor: Mircea Nica

16.04.2020, 00:00 246

Ayla Mengazi, director general adjunct al societăţii de asigurări BRD Asigurări de Viaţă, a primit aprobarea pentru a-şi prelungi mandatul în cadrul companiei, potrivit informaţiilor transmise de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Astfel, ASF a transmis că a autorizat „numirea doamnei Ayla Mengazi pentru un nou mandat în funcţia de director general adjunct la societatea BRD Asigurări de Viaţă“.

Ayla Mengazi face parte din grupul BRD din anul 2002, iar timp de mai bine de 11 ani a ocupat diverse funcţii în cadrul BRD Asigurări de Viaţă. În perioada 2002-2009 a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul BRD SocGen. Ulterior, şi-a început activitatea la BRD Asigurări de Viaţă în anul 2009 în funcţia de manager juridic pentru o perioadă de 7 ani. În anul 2016 a devenit director general adjunct, fiind în funcţie până în prezent, potrivit informaţiilor de pe platforma socială LinkedIn. BRD Asigurări de Viaţă a înregistrat la finalul anului 2019 un volum al primelor brute subscrise de circa 295 mil. lei şi o cotă de piaţ de 13,08%.

Asigurătorul s-a clasat pe poziţia a patra în top 10 cei mai mari jucători pe segmentul asigurărilor de viaţă în anul 2019. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO