Auto

Super-reclamă cu Eminem pentru noul Chrysler 200 - VIDEO

Super-reclamă cu Eminem pentru noul Chrysler 200 - VIDEO

Autor: Radu Racu

07.02.2011, 16:59 144

Producătorul american de automobile Chryslerşi-a prezentat în pauza finalei campionatului de fotbal americanSuper Bowl noul model Chrysler200 într-un spot publicitar în care apare vedeta hip-hopEminem.

Noul Chrysler 200 - galerieFOTO

Cu sloganul "Imported From Detroit" spotulpublicitar promovează modelul Chrysler 200 avânddrept coloană sonoră melodia "Lose Yourself" cucare rapperul american a câştigat Oscarul în anul 2003.

Eminem a mai fost prezent în finalaSuper Bowl cu un spot publicitar pentrubrandul Lipton Brisk, realizat sub forma unuivideoclip animat, pentru care a fost plătit cu 1 milion dedolari.

Finala National Football League - Super Bowldin 2011 a avut loc duminică în oraşul americanDallas, pe 6 februarie, între echipele ThePittsburgh Steelers şi Green BayPackers.

Chrysler 200 este o berlină de clasă medie careva înlocui pe piaţa americană modelul Chrysler Sebring

Cel puţin în America de Nord, noul Chrysler 200va beneficia de două motoare pe benzină: un 2,4litri de 4 cilindri, disponibil cu o cutie de viteze automată cu 4trepte sau cu una automată mai modernă, cu 6 trepte, conform ProMotor. Versiunea de top va fi un V6 de 283 CP, dotat cu o cutieautomată cu 6 trepte.

În Europa, nu există deocamdată detalii despremotorizările care vor fi oferite, dar e destul declar că maşina va fi dotată cu motorizările diesel de top alegrupului Fiat - de exemplu, noul 2.0 JTDm de 170CP, de pe Alfa Romeo 159, sau chiar 1,9 Multijet Twin Turbo, de 190CP, de pe Lancia Delta. În ce prieşte motoarele pebenzină, probabil se va apela la propulsoarele turbo, dinraţiuni de economie şi emisii CO2 mai scăzute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO