Super-reclamă cu Eminem pentru noul Chrysler 200 - VIDEO

Autor: Radu Racu 07.02.2011

Producătorul american de automobile Chrysler şi-a prezentat în pauza finalei campionatului de fotbal american Super Bowl noul model Chrysler 200 într-un spot publicitar în care apare vedeta hip-hop Eminem.

Noul Chrysler 200 - galerie FOTO

Cu sloganul "Imported From Detroit" spotul publicitar promovează modelul Chrysler 200 având drept coloană sonoră melodia "Lose Yourself" cu care rapperul american a câştigat Oscarul în anul 2003.

Eminem a mai fost prezent în finala Super Bowl cu un spot publicitar pentru brandul Lipton Brisk, realizat sub forma unui videoclip animat, pentru care a fost plătit cu 1 milion de dolari.

Finala National Football League - Super Bowl din 2011 a avut loc duminică în oraşul american Dallas, pe 6 februarie, între echipele The Pittsburgh Steelers şi Green Bay Packers.

Chrysler 200 este o berlină de clasă medie care va înlocui pe piaţa americană modelul Chrysler Sebring

Cel puţin în America de Nord, noul Chrysler 200 va beneficia de două motoare pe benzină: un 2,4 litri de 4 cilindri, disponibil cu o cutie de viteze automată cu 4 trepte sau cu una automată mai modernă, cu 6 trepte, conform Pro Motor. Versiunea de top va fi un V6 de 283 CP, dotat cu o cutie automată cu 6 trepte.

În Europa, nu există deocamdată detalii despre motorizările care vor fi oferite, dar e destul de clar că maşina va fi dotată cu motorizările diesel de top ale grupului Fiat - de exemplu, noul 2.0 JTDm de 170 CP, de pe Alfa Romeo 159, sau chiar 1,9 Multijet Twin Turbo, de 190 CP, de pe Lancia Delta. În ce prieşte motoarele pe benzină, probabil se va apela la propulsoarele turbo, din raţiuni de economie şi emisii CO2 mai scăzute.