Auto

Schneider: Guvernul ne-a dat o singură şansă de renegociere, Ford nu mai poate amâna angajamentele

Schneider: Guvernul ne-a dat o singură şansă de renegociere, Ford nu mai poate amâna angajamentele
01.10.2010, 15:06 88

Ford nu va putea să mai amâne angajamentele luate pentru fabricade la Craiova, Guvernul de la Bucureşti oferind o singură şansăconstructorului pentru renegocierea contractului, a declarat pentruMediafaxBusiness Wolfgang Schneider, vicepreşedinte pe problemeguvernamentale şi de mediu al Ford Europa.

"Negociatorii contractului de la Craiova au spus foarteprofesionist că ne dau o şansă să ne îndreptăm problemele, dar şică este singura. Dacă se va repeta povestea, imaginea Ford înRomânia va avea de suferit, însă nu se va întâmpla acest lucru.Reprezentanţii statului român au înţeles foarte bine care a fostmotivul amânării angajamentelor, respectiv criza economică", aafirmat Schneider, prezent la salonul auto de la Paris.

El a adăugat că speră ca noua formă a contractului companieiamericane cu statul român să fie semnată în luna octombrie, iardacă nu, contractul va fi încheiat oricum până la sfârşitul anului.Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO