Auto

Cum arata primul model lansat pe piaţa locală de Ford România - Ford Mondeo facelift

Cum arata primul model lansat pe piaţa locală de Ford România - Ford Mondeo facelift

Cum arata primul model lansat pe piaţa locală de Ford România - Ford Mondeo facelift

28.06.2010, 12:31 89

Compania Naţională de Vânzări a Ford România, care va prelua dela 1 august importurile mărcii americane pe piaţa locală de laRomcar, parte a Ţiriac Holdings, va lansa în a doua parte a acestuian noul Ford Mondeo facelift, modelul de clasă medie din gamă.Totodată, acesta va fi şi primul model lansat în România de Ford,de la preluarea importurilor.

În acelaşi timp, ultimele modele care vor fi lansate subconducerea Romcar vor fi Galaxy şi S-Max, monovolumele de segmentsuperior din gamă, care vor fi prezentate luna viitoare.

Noul Mondeo dispune de o parte frontală redesenată, şi faruri dezi cu LED-uri dar şi de noi stopuri în partea din spate. În ceea cepriveşte designul, acum s-au preluat mai multe elemente de designde la versiunea "Titanium S".

În ceea ce priveşte interiorul, nu sunt încă disponibileimagini, dar sunt şanse ca noul model să dispună de o nouă consolăcentrală şi un nou sistem de iluminare interioară cu LED-uri.

Gama de motorizări este acum completată de un nou motor pebenzină de 240 CP EcoBoost de 2,0 litri, care înlocuieşte vechiulmotor de 2,5 litri şi 220 CP şi de un diesel de 2,2 litri care acumdezvoltă 200 CP faţă de 175 CP la generaţia anterioară. În plus, vaexista şi o nouă cutie de viteze automată Powershift cu dubluambreiaj.
Preţurile noii generaţii nu au fost comunicate încă, dar cel maiprobabil vor fi similare cu cele ale modelului actual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO