Ziarul de Duminică

Trei cărţi pentru desăvârşirea interioară/ de Ziarul de duminică

Trei cărţi pentru desăvârşirea interioară/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

31.01.2013, 23:53 283

Dr. Wayne W. Dyer

Dorinţe îndeplinite

Cum să stăpânim arta de a ne manifesta

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Doru Căstăian. O carte menită să te poarte într-o călătorie a descoperirilor, în care vei putea începe să-ţi foloseşti uimitoarele puteri interioare şi să-ţi creezi o viaţă în care tot ceea ce îţi doreşti poate deveni realitate. O carte dedicată artei de a-ţi îndeplini toate dorinţele. "Te invit să devii receptiv fată de o idee cu totul nouă în ceea ce te priveşte - scrie Wayne W. Dyer. Încă de când ai ieşit din pântecul mamei, ai fost supus unor condiţionări culturale menite să te facă mulţumit de viaţa "normală" pe care o trăieşti, la nivelul conştiinţei tale obişnuite, care de obicei se rezumă la ceea ce se întâmplă să-ţi ofere viaţa. Ai fost determinat în foarte multe feluri să crezi că nu posezi înţelepciunea sau capacitatea de a-ţi face dorinţele şi aspiraţiile să se manifeste şi să se îndeplinească. Există un nivel al conştienţei la care poţi opta să trăieşti oricât doreşti, dacă te arăţi dispus să-ţi schimbi conceptul de sine şi să nu te mai raportezi la tine ca la o fiinţă obişnuită, ci ca la una capabilă să-şi îndeplinească dorinţele. Pe parcursul acestei cărţi vom explora împreună tot ce am studiat, am învăţat, am asimilat, am practicat şi, da, am trăit eu însumi în ceea ce priveşte puterea de a-mi materializa dorinţele."

Deepak Chopra

Soluţii spirituale

Răspunsuri la cele mai mari provocări ale vieţii

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Cristina Arsene-Onu. De-a lungul carierei sale de medic, profesor şi autor, Deepak Chopra a primit mii de scrisori de la oameni ce se confruntau cu diferite provocări. Aceştia doreau să afle cum îşi pot îmbunătăţi vieţile, cum îşi pot rezolva problemele şi cum pot depăşi obstacolele interioare. Relaţiile, sănătatea şi bunăstarea, succesul şi dezvoltarea personală - toate aceste domenii ale vieţii constituie provocări zilnice ale omului modern. Care este cea mai bună modalitate de a ne purta cu un prieten pasiv-agresiv? Cum ne putem relansa cariera? Într-o lume plină de tentaţii şi stres, cum putem găsi timp şi pentru meditaţie? În spatele tuturor acestor întrebări există răspunsuri ce aşteaptă să fie descoperite. În cartea sa absolut inovatoare, Chopra ne arată cum ne putem extinde conştiinţa, care este cheia pentru a depăşi stările de confuzie şi cele conflictuale cu care ne confruntăm.. Chopra ne conduce spre ceea ce el numeşte "Sinele real", unde pacea, claritatea şi înţelepciunea ne servesc drept călăuză în vremuri de criză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO