Ziarul de Duminică

Starea vremii

28.08.2000, 00:00 13



In tara vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros in Moldova, Banat, Muntenia, Transilvania si Dobrogea unde se vor semnala averse de ploaie insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului de scurta durata in cursul dupa-amiezei.

Izolat cantitatile de apa pot depasi 20-25 l/mp. In celelalte regiuni aceste fenomene se vor semnala doar izolat. Sunt conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 18 si 26 grade, iar cele minime intre 8 si 14 grade.

La Bucuresti vremea va fi frumoasa dar usor instabila. Cerul va fi variabil cu unele innorari temporare favorabile averselor de ploaie trecatoare insotite de descarcari electrice in cursul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 26...27 grade, iar cele minime vor oscila intre 14...15 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO