Ziarul de Duminică

Şapte trăsături de caracter ce vă vor îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur/ de Stelian Ţurlea

Şapte trăsături de caracter ce vă vor îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur/ de Stelian Ţurlea

Autor: Stelian Turlea

07.10.2010, 23:39 62

Sfantul Bonaventura
Despre reducerea artelor la teologie
Editura Univers Enciclopedic Gold

Volumul este traducerea integrală a opusculului scris de SfantulBonaventura în jurul anilor 1256-1269 la Universitatea din Paris şireprezintă un arbore al ştiinţelor creat de sfant în prelungireaviziunii despre sistemul educaţiei propus în acel secol. Simultan,este şi o luare de poziţie în legătură cu disputele pariziene de lasfarsitul acelui secol privind tipul de adevăr angajat dediferitele ştiinţe particulare şi locul teologiei în domeniulcunoaşterii. Ediţie bilingvă. Ediţia a doua, revizuită. Traduceredin limba latină de Horia Cojocaru. Tabel cronologic, note şicomentarii de Alexander Baumgarten.

Gary Chapman
Iubirea ca un mod de viaţă
Editura Curtea Veche

Cele şapte trăsături de care vorbeşte Chapman (cunoscutconsilier matrimonial, autorul a 15 cărţi de mare succes) sunt:bunătatea, răbdarea, iertarea, smerenia, respectul, generozitatea,sinceritatea. Acestea, susţine Chapman, nu sunt doar sentimenteabstracte sau intenţii bune, ci şi o serie de abilităţi pe careînvăţăm să le punem în practică din momentul în care ne hotărâm sădevenim nişte persoane cu adevărat iubitoare. Ele reprezintăînsuşiri esenţiale şi realiste, care pot fi aplicate zilnic.Traducere din limba engleză de Daniela-Georgiana Arşinel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO