Ziarul de Duminică

S-a deschis sezonul estival al artelor

S-a deschis sezonul estival al artelor
16.06.2010, 15:04 33

Mediafax Foto - Best of, ediţia a III-a

MediafaxFoto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, adeschis, din 8 iunie, o expoziţie în aer liber, pe gardul MuzeuluiNaţional de Artă al României. Sunt expuse 50 de imagini dintre celemai bune fotografii de presă ale anilor 2008 şi 2009 (foto 1).

Timp de o lună, în perioada 8 iunie - 4 iulie, oricine va trecepe Calea Victoriei prin dreptul Muzeului Naţional de Artă alRomâniei va putea vedea 50 de imagini reproduse pe panouri de maridimensiuni, la o calitate grafică excepţională.

O expoziţie fără bilet de intrare şi program non-stop devizitare, "Mediafax Foto - Best of2008/2009" redă evenimente de primă pagină, dar şifragmente memorabile de viaţă. De la summitul NATO din Bucureşti laprotestul muncitorilor chinezi din faţa Ambasadei Chinei, de lamitingurile electorale din toamna anului trecut la sărbătorilepopulare de 1 Mai, de la Noaptea Muzeelor şi FestivalulInternaţional de Teatru de la Sibiu la încleştările din competiţiisportive - toate acestea se regăsesc în expoziţie prin imagini caredezvăluie un unghi inedit de a privi evenimentele. Imagini ale unorpersonalităţi ca Herta Müller sunt completate de portrete ale unoroameni necunoscuţi, surprinşi în momente de răscruce.

La fotografiile din România se adaugă o serie de imaginirealizate de fotoreporteri sau colaboratori ai Mediafax Foto înStatele Unite ale Americii imediat după alegerea preşedinteluiBarack Obama, în Kosovo în momentul proclamării independenţeiprovinciei faţă de Serbia, în Irak, Zimbabwe şi Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO