Ziarul de Duminică

Manual de antrenament pentru concursurile europene/ de Ziarul de duminică

Manual de antrenament pentru concursurile europene/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

06.07.2012, 00:03 56

Michel Barnier

Pregătirea concursurilor europene, volumul 1

Editura C.H.Beck

Cartea a fost concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (îndeosebi pentru lingvişti). Sunt oferite, astfel, o metodologie şi un antrenament adaptate testelor de preselecţie pe calculator organizate de Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO), fiind abordate, într-o manieră completă, două etape cruciale, adesea neglijate de candidaţi: înscrierea online şi constituirea dosarului de candidat.

Volumul va permite candidaţilor: să înţeleagă spiritul concursului; să se înscrie online şi să constituie dosarele de candidat; să redacteze o scrisoare de motivaţie eficace; să înveţe o metodă potrivită, precum şi să se antreneze pentru fiecare dintre cele patru probe de preselecţie, cu ajutorul sistemului de verificare-corectare, pentru a-şi evalua performanţele şi progresele. "Este o provocare reală, într-o lume mai deschisă ca oricând" afirmă autorul Michael Barnier, comisar european.

Cu peste 12 ani de activitate, Editura C.H. Beck a publicat aproape 1.150 de titluri cu tematică juridică şi economică, într-un tiraj total ce depăşeşte 2.600.000. de exemplare. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 şi are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO