Ziarul de Duminică

Doctorii care chiar au vindecat cancerul/ de Ziarul de duminică

Doctorii care chiar au vindecat cancerul/ de Ziarul de...

Autor: Ziarul de Duminica

16.05.2013, 23:50 86

Suzanne Somers

Cancerul poate fi învins

Interviuri cu doctori care vindecă într-adevăr cancerul

Lifestyle Publishing

Cartea apare în colecţia „Citeşte sănătos” coordonată de Constantin Dumitru. Traducere din limba engleză de Monica Secetă.

„Suzanne Somers intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice – tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare. Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o. În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.

Tratamente alternative eficiente: fără chimioterapie, fără radiaţii, uneori, fără operaţii chirurgicale. Protocoale integrative: combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar. Metode pentru gestionarea cancerului: descrierea unor modalităţi prin care să poţi trăi cu adevărat cu această boală.

Întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.” (editorii)

Suzanne Somers este autoarea a douăzeci şi două de cărţi, majoritatea bestselleruri: Sexy Forever, Ageless,Breakthrough şi The Sexy Years. Are un show de televiziune săptămânal, The SUZANNE Show, pe Lifetime Network, şi un talk-show pe YouTube găzduit de CafeMom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO