Ziarul de Duminică

Compatibilităţi astrologice în dragoste/ de Ziarul de duminică

Compatibilităţi astrologice în dragoste/ de Ziarul de...

Autor: Ziarul de Duminica

16.05.2013, 23:47 214

Stella Starsky, Quinn Cox

Cupluri zodiacale

Compatibilităţi astrologice în dragoste

Editura Litera

Traducere din limba engleză de Crina-Laura Boitur.

Femeia Gemeni + Bărbatul Leu: O aventură de-o noapte
Bărbatul Gemeni + Femeia Vărsător: Doi petrecăreţi
Femeia Leu + Bărbatul Balanţă: Echilibrul perfect
Femeia Fecioară + Bărbatul Scorpion: Seducţia
Femeia Fecioară + Bărbatul Peşti: Sclavia
Bărbatul Scorpion + Femeia Vărsător: Un pact avantajos
Bărbatul Capricorn + Femeia Capricorn: Un cuplu de perspectivă
12 zodii şi 144 de combinaţii posibile în care te vei putea regăsi, pentru a afla care sunt punctele-forte şi cele slabe ale relaţiei tale, ce şanse are relaţia dintre anumiţi nativi şi care sunt nevoile fiecăruia dintre partenerii unui cuplu în raport cu celălalt.

Se spune că semnele de foc sunt compatibile ele între ele, dar şi cu semnele de aer. Similar, semnele de pământ cu cele de apă. Dacă dorim să aflăm care sunt nevoile şi dorinţele unui cuplu trebuie să privim harta natală a celor doi urmărind evoluţia Soarelui, a Lunii, a lui Marte şi a lui Venus, dar şi a Ascendentului, spun astrologii. Soarele şi Luna indică nevoile, Venus şi Marte vorbesc despre dorinţă şi atracţie iar Ascendentul ne deschide ochii asupra percepţiei despre viaţă în doi.

O relaţie foarte bună este aceea în care necesitatea se completează cu nevoia (Soare-Lună), dorinţa (Venus-Marte). Luna este cea mai importantă planetă implicată într-o relaţie. Ea reprezintă cele mai profunde nevoi privind siguranţa afectivă şi este foarte dificil într-o relaţie să nu poţi să oferi partenerului siguranţa afectivă de care are nevoie. Soarele arată ce anume aşteaptă femeia de la bărbat. Venus vorbeşte despre ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, iar Marte arată ce o atrage pe o femeia la un bărbat.

De ce sunt importante analizele astrologice în cazul cuplurilor? Pentru a avea o viaţă frumoasă, pentru a şti de la început că orice legătură are un destin astral şi că putem corecta din timp eventualele scăpări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO