Ziarul de Duminică

Cât de repede poţi învăţa o limbă străină ?/ de Stelian Ţurlea

Cât de repede poţi învăţa o limbă străină ?/ de Stelian Ţurlea

Autor: Stelian Turlea

25.11.2011, 00:02 285

Nu trebuie decât să urmezi indicaţiile din carte.

O serie de volume foarte colorate şi probabil foarte utile, destinate cu deosebire copiilor, dar nu numai, care vor să înveţe o limbă străină, au apărut la Editura Corint. Fiecare dintre cărţi cuprinde câte o introducere în studiul limbii respective. Apoi fiecare pagină de gramatică explică o anume temă, de la substantive la propoziţii condiţionale, cu exemple relevante pentru exprimarea în situaţiile de zi cu zi. Pe parcursul fiecărei cărţi este urmărită o poveste despre căutarea unei comori ascunse, folosindu-se noţiunile de gramatică învăţate. Pe pagina de internet Usborne Quicklinks, vei găsi linkuri către site-uri utile care te vor ajuta să înveţi franceza; tot de acolo poţi descărca puzzle-uri gratuite.

Învaţă repede franceza...

Katei Daynes şi Nicole Irving. Grafică - Katarina Dragoslavic. Ilustraţii de Ann Johns. Traducere de Dana Sobescianchi. Alături de Luc, Céline, Marion şi căţelul Toudou, trăieşti o poveste care te va ajuta să vezi cum este folosită limba franceză în situaţii cotidiene.

...engleza.

Luiza Gervescu. Grafică - Katarina Dragoslavic. Ilustraţii de Ann Johns. Intri într-o veritabilă aventură, alături de Johanna, Mary, Andrew şi căţelul Woof, într-o poveste care te va ajuta să vezi cum este folosită limba engleză în situaţii cotidiene. Eludând aparent ordinea clasică a învăţării, autoarea propune acumularea concentrică de informaţii, adăugând cunoştinţelor iniţiale noi noţiuni, care conduc la învăţarea treptată şi eficientă a limbii engleze.

...germana

Fiona Chandler, Katie Daznes şi Nicole Irving. Grafică - Katarina Dragoslavic. Ilustraţii de Ann Johns Traducere şi adaptare de Nicoleta Stroie. Alături de Monika, Tanja, Erich şi căţelul Hüpfer, trăieşti o poveste care te va ajuta să vezi cum este folosită limba germană în situaţii cotidiene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO