Ziarul de Duminică

ALBUM/ De la superlativ in sus

ALBUM/ De la superlativ in sus
06.05.2009, 15:24 21

Un sclipitor si exclusivist mariaj al traditiei cu avangarda ne ofera album Unbridaled, care reuneste lucrarile prezentate la Targul de Nunti ExpoMariage de la inceputul acestui an (16-18 ianuarie), targ desfasurat in incinta hotelului JW Marriott din Bucuresti.

Cristallized – Swarovski Elements si-a dezvaluit cu acel prilej o extraordinara initiativa pentru nunti: o colectie impresionanta de piese-unicat create de peste o suta de designeri straini si romani.
Fie ca infrumuseteaza o rochie haute-couture desenata de John Galliano sau una ultramoderna de la Emilio Pucci, Cristallized – Swarovski Elements invoca si evoca eleganta.
Aceste creatii stralucitoare – printre care rochii de mireasa pline de glamour, create de nume sonore precum Giorgio Armani, Fendi si Vera Wang sau de stele in devenire ca Phillip Lim, Sinha-Stanic, Christopher Kane si Igor Chapurin; bijuterii si accesorii maiestrite de Stephen Jones, Bracher&Emden si Jimmi Choo; sau obiecte de o rara eleganta de la designeri ca Fredrikson Stallard si Studio Job – au necesitat mai mult de un an pentru a se apropia de desavarsire.
Pentru prima data, designeri si marci selecte din Romania s-au inspirat din Cristallized – Swarovski Elements, creand piese de exceptie. A fost cazul lui Stephan Pelger, Mihai Albu, Agnes Toma, Wilhelmina Arz, Laura Olteanu. In imaginile pe care le atasam acestei prezentari puteti vedea, in ordine: Bustier by Rossella Tarabini for Anna Molinari; Dress by Daniel Swarovski; Mini Jacket and Dress by Armani Prive.
Albumul a fost tiparit de Graphicom din Vicenza, Italia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO