ZF Transilvania

Primăria Sibiu investeşte 2,2 mil. lei în reabilitarea unor şcoli şi grădiniţe

Autor: Laurentiu Cotu

09.02.2012, 16:23 78

Primăria Sibiu a alocat 2,2 mil. lei (peste 500.000 de euro) din bugetul local pentru continuarea unor lucrări începute anul trecut şi demararea unor noi investiţii în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiu.

''Am hotărât să alocăm şi în acest an o sumă de bani pentru modernizarea unităţilor şcolare şi preşcolare, pentru a ţine pasul cu modificările sistemului educaţional'', a declarat Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu.

Cele mai importante investiţii vor realiza la grădiniţa nr. 43, unde se va reamenaja blocul alimentar şi se vor executa lucrări de amenajare a sistemului de drenaj, iar la grădiniţa nr. 42 va fi reamenajat blocul alimentar şi se vor înlocui ţevile de utilităţi din subsol.

Reprezentanţii primăriei Sibiu spun că în cursul acestui an vor fi achiziţionate mai multor echipamente necesare îmbunătăţirii activităţii din şcoli şi grădiniţe. Astfel, se are în vedere dotarea grădiniţelor 42 şi 43 cu maşini de gătit, hote de bucătărie, cuptoare electrice şi alte obiecte necesare. Totodată, şcolile Regina Maria şi I.L.Caragiale vor primi centrale termice noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO