ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte 4 mil. euro în modernizarea a cinci străzi din municipiu

Primăria Oradea investeşte 4 mil. euro în modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

28.07.2022, 17:48 134

Primăria Oradea a demarat un proiect de investiţii de aproximativ 20 mil. lei (4 mil. euro) pentru modernizarea a încă cinci străzi, din cartierele Grigorescu şi Gheorghe Doja. Pe aceste străzi se vor reabilita carosabilul, accesele, trotuarele şi se va rezolva sistemul de colectare a apelor pluviale.

’’Aşa cum am anunţat încă de anul trecut, vom începe o amplă campanie de asfaltare a străzilor în cartierele Tineretului, Veteranilor, Grigorescu şi în zona de dealuri. Parte din ele deja sunt în execuţie, parte în procedură de licitaţie, iar parte în faza de pregătire a documentaţiei pentru licitaţie. Lungimea totală a acestor străzi este de aproximativ 3,5 kilometri, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei. Vom pregăti procedura de achiziţie pentru licitarea străzilor şi estimăm că în cursul anului viitor acestea vor intra în procedura de modernizare’’, a declarat Florin Birta, primarul municipiului Oradea, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO