ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Botoşani investeşte peste 18 mil. euro în modernizarea drumurilor judeţene

Consiliul Judeţean Botoşani investeşte peste 18 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

26.04.2023, 18:00 275

Consiliului Judeţean Botoşani a accesat o finanţare de 90 mil. lei (peste 18 mil. euro), prin Programul Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, pentru modernizarea drumurilor judeţene, care în prezent sunt de piatră. În cadrul Programului Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, consiliile judeţene au primit, fiecare, câte 140 de milioane de lei, echivalentul a peste 28 de milioane de euro.

’’Judeţul are nevoie de investiţii în infrastructură, iar Programul Naţional de Investiţii <Anghel Saligny> reprezintă o soluţie pentru realizarea acestora. Am semnat contractele de finanţare pentru modernizarea drumurilor judeţene Avrămeni - Panaitoaia - Dimitrie Cantemir - DN24C şi Dobârceni – Murguţa – Ştefăneşti, două sectoare de drum prin care rezolvăm practic problemele legate de infrastructura judeţeană din partea de sud-est a judeţului’’, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă.

Pentru a eficientiza investiţia, Consiliul Judeţean Botoşani şi-a asumat realizarea documentaţiilor tehnice, iar în acest moment cele două proiecte sunt în diferite stadii ale procedurii de achiziţii a contractelor de lucrări.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO