ZF Live

ZF Live. Viorel Tudose, proprietar, Getica 95, furnizor de energie electrică: Planurile Getica în 2024 urmăresc producţia, administrarea capacităţilor de producţie şi stocarea de energie

Autor: Georgiana Mihalache

29.12.2023, 00:02 1864

Getica 95, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică, a ajuns în 2023 la 1,1 miliarde de lei afaceri, ocupând locul şapte în piaţa locală.

Planurile pentru anul 2024 ale furnizorului de energie electrică Getica 95, deţinut de omul de afaceri Viorel Tudose, vizează administrarea capacităţilor de producţie, dar şi stocarea energiei electrice.

 „Planurile Getica sunt spre producţie. Avem în administrare capacităţi de producţie. Stocarea este iarăşi un plan şi construirea unor ferme de stocare. Acesta văd că este viitorul, dacă şi Guvernul României va adopta o lege în acest sens, pentru fermele de stocare, eu acolo văd şansa României de a urca foarte mult”, a spus Viorel Tudose, proprietar, Getica 95, invitat în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO