ZF Live
Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Tamina Lolev, NOD Makerspace: Afacerile mici au nevoie de finanţare pentru a supravieţui

NOD Makerspace, un hub din Capitală care găzduieşte peste 40 de start-up-uri din industriile culturale şi creative, derulează o licitaţie cu 100 de produse unicat într-o campanie menită să asigure finanţarea cheltuielilor curente.

O afacere mică are nevoie, în primul rând, de fi­nanţare pentru a supravieţui, iar orice sur­să de finanţare fie că este privată, de la bugetul de stat sau bancară, fie că este de 2.000 de euro sau de 100.000 de euro reprezintă o gură de oxigen pentru micii antreprenori, spune Tamina Lolev, architectă şi cofon­datoare a NOD Makerspace.

„Zona de industrii culturale şi cre­a­tive este foarte afectată şi are ne­vo­ie de sprijin“, a spus la ZF Live Tamina Lolev. Ea a povestit că în pe­rioa­da de lockdown întreaga acti­vitate a fost oprită, iar din iunie, iulie s-au reluat multe dintre proiectele derulate în cadrul NOD Makerspace, în paralel cu dez­vol­tarea unor pro­iec­te noi menite să asigure con­tinuitatea pro­iectului în contextul crizei pro­vo­cate de pandemia de COVID-19.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.