Business Hi-Tech

Chatboţii creaţi de start-up-ul românesc Druid, dezvoltat de Liviu Drăgan, ajung în companiile financiare şi guvernamentale din Australia, Noua Zealandă, şi Insulele Pacificului de Sud

Chatboţii creaţi de start-up-ul românesc Druid,...

Autor: Cristina Bellu

15.09.2020, 10:29 494

Start-up-ul românesc de tehnologie Druid, care proiectează şi dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip enterprise, anunţă semnarea unui acord cu  Microelectronic Group, unul dintre principalii furnizori de soluţii software, servicii şi echipamente pentru pieţele financiare şi guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă şi Insulele Pacificului de Sud, prin intermediul căruia tehnologia Druid va fi integrată în procesele de automatizare conversaţională pentru companii din întreaga regiune Australasia.

Parteneriatul se concentrează pe furnizarea de tehnologie conversaţională, care va simplifica şi îmbunătăţi interacţiunile între clienţi şi angajaţi prin intermediul asistenţilor virtuali inteligenţi. Cele două companii vor lucra de asemenea pentru hiper-personalizarea serviciilor de identificare, structurare şi distribuţie automată a documentelor prin orice canal digital de comunicare.

„Pandemia a modificat puternic comportamentul de consum, ducând la o accelerare a automatizării unor procese în cadrul proiectelor de transformare digitală. Căutăm permanent soluţii moderne, care să susţină nevoia crescută de interacţiune şi colaborare la distanţă şi suntem încântaţi să începem colaborarea cu Druid. Parteneriatul ne va ajuta să adăugăm componente conversaţionale soluţiilor noastre de automatizare, alimentate de tehnologia inteligentă dezvoltată de Druid.”, explică Matt Murgia, Digital Practice Lead, Microelectronic Solutions.

Microelectronic lucrează încă din 1975 cu organizaţii financiare şi guvernamentale pentru a iniţia reduceri semnificative de costuri prin simplificarea şi automatizarea proceselor interne. Compania oferă soluţii şi servicii bazate pe tehnologii care permit adaptarea accelerată a modelului de afaceri la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor digitali.

“Mă bucur că Druid a ajuns pe radarul Microelectronic, un furnizor puternic de soluţii pentru zona financiar-bancară, care a crescut accelerat în ultimii ani datorită reputaţiei de a pune clientul pe primul loc. Avem oportunitatea fantastică de a colabora cu o echipă literată în procese financiare, care poate aduce multă valoare tehnologiei Druid. Ne aşteptăm ca chatboţii pe care îi oferim organizaţiilor financiare din toată lumea să fie capabili, în foarte scurt timp, să poarte discuţii într-un limbaj financiar la un nivel superior”, adaugă Irina Dochiţu, Partner Account Manager, Druid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO