ZF Live

ZF Live. Silvia Şerban, creatoare de modă: Consumatoarele de fashion din România s-au educat în ultimii douăzeci de ani. Observ că de la an la an femeia din România nu mai caută atât de mult tendinţe, ci calitate

Silvia Şerban, creatoare de modă

Silvia Şerban, creatoare de modă

Autor: Alexandra Matei

07.03.2024, 18:20 73

♦ Silvia Şerban a deschis acum un deceniu primul concept store din România, în care promova designeri români, pentru că a simţit încă de atunci apetitul spre a căuta design şi produs românesc ♦ Ultima colecţie a Silviei Şerban cuprinde piese vestimentare în nuanţe metalice ♦ Preţurile pieselor din această ultimă colecţie pornesc de la 400 de lei şi pot ajunge până la 1.800 de lei.

Silvia Şerban, creatoare de modă cu 25 de ani de experienţă în industria de fashion, spune că vede un apetit în creştere al consuma­toa­relor din România pentru produse de calitate, care câştigă astăzi teren în faţa produselor mass market.

„A apărut un alt gen de consu­ma­toare, care s-au educat în ultimii 20 de ani şi care acum caută calitate. Tendinţa aceasta este în creştere, dar încă insuficient pentru ca un business de fashion să reziste doar din ceea ce se produce şi se vinde pe piaţa româ­nească. Eu văd de la an la an că fe­meia din România nu mai caută atât de mult tendinţe, ci calitate. Femeia din România a înţeles că tendinţele au scopul de a da nişte direcţii şi de acolo aceste direcţii se personali­zează“, a spus Silvia Şerban în timpul emisiunii online ZF Live.

Ea a deschis acum un deceniu pri­mul concept store din România, în care pro­mova designeri români. Ape­titul spre a căuta design şi produs româ­nesc se sim­ţea, după cum spune aceasta, şi în urmă cu zece ani, iar în timp a fost stimulat de numeroase târguri şi acţiuni dedicate exclusiv designului românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO