ZF Live

ZF Live. Ruxandra Muys-Stoian şi Andreea Saia, cofondatoare WIT Angels Club: În 2024 vrem să avem 200 de membre active şi să investim 2 mil. dolari în start-up-uri tech cu potenţial

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.01.2024, 22:00 146

WIT Angels Club are în prezent 70 de membre ce au investit în total 600.000 de dolari în opt start-up-uri – trei din România, patru din Franţa şi unul din Israel.

WIT (Women Investing in Tech) Angels Club, un club din Silicon Valley dedicat femeilor care vor să investească în start-up-uri de tehnologie, are ca obiectiv pentru anul 2024 să ajungă la 200 de membre active şi să investească 2 milioane de euro în start-up-uri tech promiţătoare, au spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Ruxandra Muys-Stoian şi Andreea Saia, cofondatoarele clubului. În prezent, WIT Angels Club, care şi-a început activitatea în urmă cu aproximativ doi ani, are 70 de membre.

„În 2024 avem două obiective. Vrem să creştem numărul de membre - pentru că un angel investor nu investeşte de 40 de ori pe an, să dau un exemplu, ci face două – trei investiţii şi apoi se opreşte. Deci ne-am dori să avem 200 de membre active şi să putem investi într-un an de zile 2 milioane de dolari“, a spus Ruxandra Muys-Stoian în cadrul emisiunii. Ea a adăugat că numărul de femei care s-au alăturat clubului a crescut într-un ritm mai mai accentuat în ultimul trimestru din anul trecut, iar aproximativ jumătate din membrele clubului sunt românce.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO