ZF Live

ZF Live. Octavian Vucmanovici, CEO al companiei Vifrana, producător de vinuri ecologice:Am fost evaluaţi la peste 30 mil. lei, dar sunt convins că vom depăşi această valoare

ZF Live

Vifrana, producător de vinuri ecologice, se listează pe 14 mai 2021 la Bursa de la Bucureşti, după ce a atras o finanţare de 9,5 mil. lei  de la investi­tori prin intermediul unui plasament privat în luna decembrie a anului trecut, încheiat prin Goldring.

Compania a fost evaluată la 30 mil. lei iar Octavian Vucmanovici, CEO şi cofondator, spune că prin bursă evaluarea companiei poate fi mai mare.  „Intenţia noastră, de la început, a fost să listăm compania pe bursă. Ne-am manifestat interesul de acum şase ani de zile, când încă bursa AeRo era doar la nivel de strategie de lansare. Iată că reuşim să ajungem în ringul bursei după un parcurs destul de dificil“, spune Octavian Vucma­novici la emisiunea zilnică de business ZF Live.

Vifrana a derulat un plasament privat despre care Vucmanovici spune că a încurajat demersurile pentru listarea efectivă la bursă. „Compania a fost evaluată la peste 30 mil. lei, dar eu sunt optimist şi sunt convins că vom depăşi cu mult această valoare a evaluării. Trebuie să luăm în calcul că viticultura modernă în România a apărut în ultimii 20 de ani, când au apărut şi susţinerile prin fon­duri europene.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.