ZF Live

ZF Live. Monica Barbu, CEO pentru România al Sotheby's International Realty: Pandemia nu a afectat piaţa imobiliară de lux. Am avut o perioadă foarte intensă. Ne aşteptăm ca în 2021 să tranzacţionăm proprietăţi în valoare de 30 mil. euro

Autor: Răzvan Botea

07.08.2020, 17:40 347

Monica Barbu, CEO pentru România al Sotheby's International Realty, companie de consultanţă imobiliară, care a asimilat Artmark Real Estate, a spus în cadrul emisiunii ZF Live că piaţa imobiliară de lux nu a fost afectată de pandemie. Ea a spus că în această perioadă a avut tranzacţii şi numărul cerinţelor a crescut.

„În pandemie a crescut numărul cerinţelor. Este drept că s-a schmbat şi caracterul cererilor, însă eu şi colegii mei am avut o perioadă foarte intensă“, a spus ea.

Monica Barbu mai spune că cele mai recente trei tranzacţii pe care le-a încheiat compania au fost o clădire istorică din Brăila, o cabană de lux din Harghita şi un apartament de lux în centrul Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO