ZF Live
Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte al First Bank: Estimările noastre sunt ca undeva la jumătate din volumele de creditare ale anului acesta să fie pe zona de IMM Invest

„În anul 2020 am avut creditare pe IMM Invest între 50 şi 60%, în funcţie de segment. (…) Noi am solicitat de la FNGCIMM o linie de finanţare dublă faţă de cea de 300 mil. lei de anul trecut.“

Circa jumătate din volumele de cre­ditare de anul acesta ale First Bank vor fi în zona de IMM Invest, după cum spune Mădălina Teodores­cu, vicepre­şe­dinte al băncii. Anul trecut, compa­nia a avut o finanţare disponibilă de 300 mil. lei prin IMM Invest, iar acum a solicitat FNGCIMM dublarea sumei.

„Noi am solicitat o linie de fi­nan­ţare dublă faţă de cea de 300 mil. lei de anul trecut. Din punctul acesta de ve­dere avem o colaborare bună cu fon­dul. De fiecare dată am primit răs­puns pozitiv. Dacă limitele se epui­zează, fondul răspunde pozitiv la suplimentarea plafonului. În mo­men­tul de faţă, într-adevăr am cerut du­blu faţă de anul trecut. Avem o creş­tere de 50% faţă de plafonul anu­lui trecut, iar estimările noastre sunt ca undeva la jumătate din volumele de creditare ale anului acesta să fie pe zo­na de IMM Invest“, a declarat Mădălina Teodorescu în cadrul emi­siunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.