ZF Live

ZF Live. Jürgen Schunn, CEO şi proprietar al Auto Schunn: Am făcut o investiţie de 3 mil. euro la Sibiu şi una de peste 2,5 mil. euro la Arad. Ne uităm în viitor să investim acolo unde vedem oportunităţi. România este încă o piaţă emergentă, concurenţa este în creştere, dar are în continuare nevoie de forţă de muncă şi valoare adăugată

Jürgen Schunn, CEO şi proprietar al Auto Schunn

Jürgen Schunn, CEO şi proprietar al Auto Schunn

Autor: Alexandra Matei

14.07.2023, 18:00 184

♦ În primele luni din 2023, compania a vândut aproape 1.000 de maşini, atât rulate, cât şi noi ♦ Printre mărcile comercializate de Auto Schunn se numără Mercedes, Audi, Porsche, BMW şi Iveco ♦ Compania este prezentă în România cu cinci sedii, în Arad, Deva, Sibiu, Craiova şi Suceava.

Auto Schunn, dealerul Merce­des-Benz în Germania şi în Româ­nia, a investit anul trecut şi anul a­cesta 3 mil. euro pentru moderni­zarea showroomului din Sibiu şi, respectiv, 2,5 mil. euro pentru cea a sediului din Arad, potrivit CEO-ului şi proprietarului companiei, Jürgen Schunn.

El spune că investiţiile Auto Schunn vor continua acolo unde vor exista oportunităţi şi că România este încă o piaţă emergentă, unde e­xistă concurenţă, însă pentru a putea creşte în continuare este nevoie de forţă de muncă şi de mai multă va­loare adăugată.

„Anul trecut şi anul acesta am fă­cut o investiţie de peste 3 mil. euro la Sibiu, iar la Arad una de peste 2,5 mil. euro şi ne uităm în viitor să investim acolo unde vedem oportunităţi. Businessul nostru s-a dezvoltat odată cu piaţa, care este în continuă creş­tere. (...) România este încă o piaţă emergentă, unde concurenţa este în creştere. România se va dezvolta în continuare foarte bine, dar va avea nevoie de forţă de muncă şi de mai multă valoarea adăugată. Aici tre­buie să lucrăm extrem de mult, iar statul trebuie să sprijine IMM-urile pentru a înainta în acest domeniu, unde necesitatea este imensă“, a spus Jürgen Schunn la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO