ZF Live

ZF Live. Danor Ionescu, chief operating officer, Delamode Logistics: Am fost afectaţi de criză, avem clienţi din HoReCa şi am văzut o scădere, dar a crescut zona de retail şi cea de e-commerce care au compensat

Autor: Iulia Apostoiu

06.07.2021, 16:45 165

♦ Danor Ionescu estimează că piaţa de logistică din România se ridică la o valoare de 2,8 miliarde euro, iar piaţa este dominată 70% de companiile cu capital privat străin.

Danor Ionescu, chief operating officer al companiei de transport şi logistică Delamode Logistics, spune că pandemia a avut un impact negativ asupra afacerilor transportatorului. Astfel, compania de transport are clienţi din zona de HoReCa, una dintre cele mai afectate industrii de efectele pandemiei şi care a fost nevoită să pună lacătul pe uşi ca urmare a restricţiilor, s-au resimţit şi asupra Delamode, însă scăderile din acest sector au fost compensate de creşterile venite din retail şi e-commerce.

„Am fost afectaţi de criză, transportăm băuturi, diverse lucruri pentru hoteluri, restaurante şi am văzut o scădere venită dinspre clienţi din HoReCa în toată perioada de lockdown. A crescut în schimb şi a fost compensată de retail, de cumpărăturile online care au suplinit aceste lucruri, aceste scăderi“, spune Danor Ionescu, chief operating officer al Delamode Logistics, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO