ZF Live

ZF Live. Alexandra Smedoiu, Deloitte România: IMM Invest se poate aplica majoritar tot acelor societăţi care s-ar fi calificat în alte condiţii la un credit bancar

Autor: Răzvan Botea

19.07.2020, 09:35 346

Aproximativ 35-40% din totalul societăţilor din România ar avea capitaluri proprii negative, adică pierderi acumulate care nu sunt acoperite de contribuţiile acţionarilor, aspect care le face nebancabile.

Alexandra Smedoiu, partener Deloitte România, a spus în cadrul emisiunii ZF Live că cele mai multe dintre societăţile care pot beneficia de programul IMM Invest sunt aceleaşi care s-ar fi calificat şi în alte condiţii pentru un credit bancar.

„IMM Invest îi ajută pe cei care pot să fie ajutaţi, pentru că, de fapt, o mare parte din firmele mici din România nu se califică în orice tip de credit care este acordat de o bancă, unul dintre motive fiind şi structura precară a capitalurilor“, a spus ea la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO