Eveniment

IMM Invest, către ce industrii merg cele mai multe credite aprobate. Top 20 al sectoarelor de activitate cu cele mai multe finanţări: doar unu din producţie

IMM Invest, către ce industrii merg cele mai multe...

Autor: Ramona Cornea

17.07.2020, 20:00 226

Companiile din comerţ domină topul sectoarelor care au obţinut cele mai multe aprobări ale cererilor de finanţare de la băncile din IMM Invest. 

Topul 20 al sectoarelor de activitate care au obţinut cele mai multe aprobări ale cererilor de finanţare de la băncile înscrise în programul IMM Invest este dominat de companiile din comerţ. 

Dintre cele 20 de domenii de activitate cu cele mai multe cereri de finanţare, şase au ca obiect de activitate comerţul, conform datelor oferite de platforma de analiză financiară confidas.ro. 

Astfel, cumulat, 1.226 de companii care au drept obiect comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, vânzare de produse alimentare, băuturi şi tutun, comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materia­lelor de construcţii, comerţul cu ridicata nespecializat, comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, vânzare de produse nealimen­tare şi comerţul cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule au obţinut aprobare de finanţare din partea băncilor din IMM Invest. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO