ZF Live

Video ZF Live. Fondatorii LST: Avem nevoie de 700.000 euro ca să lansăm aplicaţia de sunet spaţial pentru orice device mobil

27.04.2015, 14:03 614

În 3-5 luni ar trebui să terminăm aplicaţia pentru utilizatorul final, prin care orice posesor de telefon descarcă LST şi poate asculta orice în varianta 3D, a spus la ZF Live Matei Stănculescu de la Lion Sound Technology.

“Avem mai multe linii de business, printre care aplicaţia pentru end-user. Pentru finalizarea aplicaţiei, integrarea tehnologie în hardware şi promovare avem nevoie de 700.000 euro, pentru următoarele 5-6 luni. Suntem dispusi să dăm 10% din companie”.

Altă zonă de dezvoltare a afacerii vizează instalarea tehnologie LST direct la broadcaster, precum canalele youtube, zonga, etc.

Echipa Lion Sound Technology, formată din Zoltan Papp, Matei Stănculescu, Viorel Pascale, George Toader şi Andrei Constantinescu, a câştigat sesiunea de pitching din cadrul ZF Mobilio 15. Aplicaţia dezvoltată de ei oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzică, de a se uita la un film sau de a juca un joc, având la dispoziţie aceeaşi calitate a sunetului la câştile audio la fel ca aceea redată de sistemele de tip „surrounding“.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO