Video ZF Live. Fondatorii LST: Avem nevoie de 700.000 euro ca să lansăm aplicaţia de sunet spaţial pentru orice device mobil

Ziarul Financiar 27.04.2015

În 3-5 luni ar trebui să terminăm aplicaţia pentru utilizatorul final, prin care orice posesor de telefon descarcă LST şi poate asculta orice în varianta 3D, a spus la ZF Live Matei Stănculescu de la Lion Sound Technology.

“Avem mai multe linii de business, printre care aplicaţia pentru end-user. Pentru finalizarea aplicaţiei, integrarea tehnologie în hardware şi promovare avem nevoie de 700.000 euro, pentru următoarele 5-6 luni. Suntem dispusi să dăm 10% din companie”.

Altă zonă de dezvoltare a afacerii vizează instalarea tehnologie LST direct la broadcaster, precum canalele youtube, zonga, etc.

Echipa Lion Sound Technology, formată din Zoltan Papp, Matei Stănculescu, Viorel Pascale, George Toader şi Andrei Constantinescu, a câştigat sesiunea de pitching din cadrul ZF Mobilio 15. Aplicaţia dezvoltată de ei oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzică, de a se uita la un film sau de a juca un joc, având la dispoziţie aceeaşi calitate a sunetului la câştile audio la fel ca aceea redată de sistemele de tip „surrounding“.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live