ZF Live

Video ZF Live. Avocat Gabriel Zbârcea: Cu câţiva ani în urmă aveam 10 întâlniri pe zi şi semnam 8 contracte ; acum poate semnez trei

09.03.2015, 13:58 650

Cu câţiva ani în urmă aveam circa 10 întâlniri pe zi în urma cărora încheiam opt contracte cu clienţi noi. Acum am tot 10 întâlniri, dar nu ştiu dacă prind trei contracte, a declarat luni, la ZF Live, Gabriel Zbârcea, managing partner Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

« Nu mai sunt investitori. Investiţiile directe au rămas la 2 mld euro. Competiţia pe piaţa de avocatură e acerbă.  Clienţii sunt reticenţi, se duc să mai vadă şi alţi avocaţi, se mai gândesc. Înainte alegeau avocatul care le plăcea imediat, la prima întâlnire », a spus Zbârcea.

El a adăugat că anul trecut nu au fost proiecte mari în avocatură şi că în lipsa lor trebuie să inovezi. Zbârcea a criticat impredictibilitatea Codului Fiscal, discuţiile pe redevenţe şi faptul că administraţia publică este blocată în condiţiile în care jumătate din preşedinţii Consiliilor Judeţene au probleme cu DNA sau cu ANI, iar funcţionarilor publici le e frică să mai semneze acte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO