ZF Live

Sorin Văduvoiu, Perfect Tour: Cele mai bătătorite destinaţii exotice sunt Republica Dominicană, Mexic şi Thailanda

Autor: Mirabela Tiron

15.03.2013, 13:53 230

Pachetele de vacanţă cele mai vândute sunt cele pentru străinătate, a spus Sorin Văduvoiu, director general Perfect Tour, la ZF Live vineri, 15 martie.

Cele mai bătătorite destinaţii exotice sunt Republica Dominicană, Mexic şi Thailanda, conform datelor din vânzările Perfect Tour.

"Deocamdata nu ne putem compara cu oferta de cazare a litoralului bulgar care este mult mai variată, însă litoralul românesc recuperează. Cluburile din Mamaia atrag în weekend foarte mulţi clienţi", a spus Văduvoiu.

Cea mai scumpă vacanţă în străinătate vândută de agenţie a fost un sejur complex în Dubai, o familie care a plătit 60.000 euro.

Preţurile unei cabine de croaziera pentru şapte nopţi pornesc de la 400, 500, 600 de euro, în funcţie de ofertă. Anual, în jur de 12-13.000 de români merg în croaziere.

Majoritatea clienţilor care vin la târgul de turism de la Romexpo caută vacanţele de vară, unde pot merge la plajă cu familia. Turcia, Grecia, Spania şi Bulgaria sunt cele mai căutate destinaţii.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO