ZF Live

O nouă emisiune în grila ZF Live: ZF Profesii Liberale, în fiecare luni, de la ora 16:30, în parteneriat cu Libra Internet Bank

Oana Hagiu-Iftode, head of sales professionals division, Libra Internet Bank, şi medicul Wargha Enayati sunt invitaţii primei ediţii a ZF Profesii Liberale.

Oana Hagiu-Iftode, head of sales professionals division, Libra Internet Bank, şi medicul Wargha Enayati sunt invitaţii primei ediţii a ZF Profesii Liberale.

Autor: Georgiana Mihalache

29.03.2024, 00:05 142

♦ Medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi al oraşului medical Enayati Medical City: „Am învăţat că dacă nu eşti medic, nu ai cum să supravieţuieşti ca antreprenor în dezvoltarea cabinetelor şi policlinicilor“.

Universul profesiilor liberale, cum ar fi medici, farmacişti, arhitecţi, notari, IT-işti, contabili, intră în prim-plan printr-o nouă emisiune marca Ziarul Financiar, în parteneriat cu Libra Internet Bank, bancă speciali­za­tă în finanţarea profesiilor liberale.

Prima ediţie a emisiunii ZF Pro­fe­sii Liberale, care va apărea în fieca­re luni, la ora 16:30, abordează pro­fesia de medic şi spiritul antrepre­norial din acest domeniu.

„Am învăţat că dacă nu eşti me­dic, nu ai cum să supravieţuieşti ca antreprenor în dezvoltarea cabine­telor şi policlinicilor. Rolul educaţiei este foarte important, încerc să pro­mo­vez acest sentiment de a face afa­ceri. Este foarte importantă echipa în care lucrezi. Rolul băncilor este im­portant pentru ca diversitatea în an­tre­prenoriat să crească. Am avut de-a lungul carierei mele doi-trei men­tori. Acum, la rândul meu, ofer sfaturi“, a spus medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi al oraşului medical Enayati Medical City, în cadrul primei emisiuni ZF Profesii Liberale. El a pornit în antreprenoriatul medical în urmă cu trei decenii, deschizând un cabinet de cardiologie, pe care ulte­rior l-a extins la nivel de reţea. După un exit din cadrul Regina Maria în 2015, medicul a continuat investiţiile în sănătate, deschizând oraşul me­dical Enayati Medical City în nordul Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO